“Papillote” d’orada a la taronja

Estàndard

De les darreres vacances a Còrsega i els Dolomites,  vaig tornar carregada de llibres i de revistes de cuina. Avui us presento una recepta extreta de la revista francesa Cuisine actuelle: una papillote d’orada a la taronja.

Papillote d'orada a la taronja

Ingredients:

  • 4 lloms d’orada
  • 2 taronges
  • 1 poma
  • Alfàbrega
  • Oli d’oliva
  • Pebre
  • Sal

Elaboració:

Escalfeu el forn a 200°.

Renteu les taronges i la poma ben netes. Peleu la poma i talleu-la en forma de bastonets. Talleu una de les taronges en rodanxes, i partiu-les per la meitat. Feu un suc amb l’altra taronja i reserveu-lo.

Esteneu un tros gran de paper d’alumini i poseu un rajolinet d’oli al centre.  A continuació, cobriu el fons amb les rodanxes de taronja i els bastonets de poma. Incorporeu també unes quantes fulles d’alfàbrega. A continuació, poseu els lloms d’orada a sobre la fruita i salpebreu-los. Cobriu-ho amb el suc de taronja i afegiu-hi un raig d’oli.

Tanqueu el paper d’alumini fent un paquet (ha de quedar totalment tancat, sense cap escletxa). I deixeu-lo coure al forn durant uns quinze minuts, fins que observeu que el paper d’alumini està inflat del centre.

Traieu-lo del forn i obriu el paquet amb molta cura de no cremar-vos amb el vapor que surt de dintre. Emplateu i serviu immediatament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s