Dinar de Nadal

Estàndard

Nadal és sinònim de compartir. Compartim taula, converses, cava, torrons… I avui toca compartir amb vosaltres les receptes dels entrants que vaig fer per al dinar familiar: uns rollets de pesto, pernil d’ànec i mozzarella; uns vol-au-vents de brandada de bacallà amb melmelada de tomàquet i unes rillettes d’ànec a la taronja.
20121229-194459.jpg

2 responses »

  1. Els rotllets del pesto, pernil d’ànec i mozzarella són deliciosos els recomano a qualsevol persona amant del bon menjar.
    Els vol-au-vents de brandada de bacallà amb melmelada de tomàquet, tampoc tenen rebuig.
    Felicitats Ester per compartir-los

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s