Rotllets de pesto, pernil d’ànec i mozzarella

Estàndard

Aprofitant que just aquestes dates de Nadal ja tenia a punt la recepta del pernil d’ànec i que em tocava encarregar-me dels aperitius del dinar familiar de Nadal, vaig decidir fer aquests rotllets de pesto, pernil d’ànec i mozarella.

20121226-200333.jpg

Ingredients (per a quatre rotllets):

  • 4 llesques de pa de motlle
  • 50 gr de pinyons
  • 1/2 gra d’al (o un de petit)
  • fàbrega
  • 30 gr de formatge parmesà
  • 150 ml d’oli
  • 24 llenques de pernil d’ànec
  • 100 gr mozzarella

Elaboració:

Començarem fent un pesto suau: poseu una paella al foc amb un fil d’oli i salteu els pinyons fins que estiguin ben torradets. Reserveu-ne la meitat i poseu l’altra meitat al morter. Afegiu-hi l’all i la fàbrega i tritureu-ho amb el morter. A continuació, poseu-hi l’oli i el formatge parmesà i remeneu fins que quedi la salsa ben lligada.

Traieu la crosta del pa de motlle i estireu-lo amb el corró fins que us quedi ben fi. Unteu el pa de motlle amb una fina capa de pesto. A sobre, poseu-hi les llenques de pernil d’ànec. I, al centre, uns bastonets de  mozzarella. 

Tritureu la resta dels pinyons amb el morter. Tot seguit, enrotlleu el pa. Unteu la part superior del rotllet amb una mica de pesto i poseu-hi uns quants pinyons triturats perquè quedi més cruixent. Finalment, talleu el rotllet en rodanxes i ja el podeu servir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s